Οκτώβριος 2018
Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας
Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
Για τον μπακαλιάρο
1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη bisque, το κονιάκ και το νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
2
Αλατοπιπερώνουμε το μπακαλιάρο και το μαγειρεύουμε poached για περίπου 4 λεπτά.
3
Σερβίρουμε στον πάτο του πιάτου τη bisque, το λάδι μαϊντανού και τη ganache σοκολάτας, την οποία καρυκεύουμε με το cacao pepper.
4
Τέλος, τοποθετούμε τον μπακαλιάρο και αρωματίζουμε με λάδι αστακού.
Για τη Ganache σοκολάτας
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλατος.
2
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
Για το λάδι μαϊντανού
1
Μπλανσάρουμε τα φύλλα του μαϊντανού.
2
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα μαζί με το ηλιέλαιο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3
Περνάμε το μείγμα από λεπτή σίτα.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•24h & 5m
Σεπτέμβριος 2018
Το Ρυζόγαλο Αλλιώς
Πανακότα με gel massala, κρέμα βανίλιας και chips ρυζιού
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 10m
Αύγουστος 2018
Χταποδοκεφτέδες με μαγιονέζα “Ταραμά” & BBQ sauce
Χταποδοκεφτέδες με spicemix takoyaki, μαγιονέζα ταραμά και BBQ sauce
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•30m
Ιούλιος 2018
Seafood paella with escargots & chorizo
Seafood paella with escargots & chorizo
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•15m
Ιούνιος 2018
Χαβανέζικο sushi με τόνο
Χαβανέζικο sushi με φιλέτο τόνου,λάδι σουσαμιού και ξύδι τζίντζερ
διαβαστε τη συνταγη