https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Οκτώβριος 2018

Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας

Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon20m
εκτελεσηdot icon30m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

Για τον μπακαλιάρο
1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη bisque, το κονιάκ και το νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
2
Αλατοπιπερώνουμε το μπακαλιάρο και το μαγειρεύουμε poached για περίπου 4 λεπτά.
3
Σερβίρουμε στον πάτο του πιάτου τη bisque, το λάδι μαϊντανού και τη ganache σοκολάτας, την οποία καρυκεύουμε με το cacao pepper.
4
Τέλος, τοποθετούμε τον μπακαλιάρο και αρωματίζουμε με λάδι αστακού.
Για τη Ganache σοκολάτας
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλατος.
2
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
Για το λάδι μαϊντανού
1
Μπλανσάρουμε τα φύλλα του μαϊντανού.
2
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα μαζί με το ηλιέλαιο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3
Περνάμε το μείγμα από λεπτή σίτα.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE