https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Οκτώβριος 2018

Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας

Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

Για τον μπακαλιάρο
1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη bisque, το κονιάκ και το νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
2
Αλατοπιπερώνουμε το μπακαλιάρο και το μαγειρεύουμε poached για περίπου 4 λεπτά.
3
Σερβίρουμε στον πάτο του πιάτου τη bisque, το λάδι μαϊντανού και τη ganache σοκολάτας, την οποία καρυκεύουμε με το cacao pepper.
4
Τέλος, τοποθετούμε τον μπακαλιάρο και αρωματίζουμε με λάδι αστακού.
Για τη Ganache σοκολάτας
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλατος.
2
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
Για το λάδι μαϊντανού
1
Μπλανσάρουμε τα φύλλα του μαϊντανού.
2
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα μαζί με το ηλιέλαιο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
3
Περνάμε το μείγμα από λεπτή σίτα.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE