Αύγουστος 2018
Χταποδοκεφτέδες με μαγιονέζα “Ταραμά” & BBQ sauce
Χταποδοκεφτέδες με spicemix takoyaki, μαγιονέζα ταραμά και BBQ sauce
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 10m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια μεγάλη μπασίνα τοποθετούμε το spicemix takoyaki, το κρεμμύδι σοφρίτο, το λεμονόχορτο, το μασέ, το χταπόδι, το αλεύρι, τα αυγά και ανακατεύουμε προσθέτοντας νερό μέχρι να δημιουργήσουμε ένα μείγμα σα χυλό.
2
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει έτσι ώστε να μπορούμε να το πλάσουμε σε κεφτέδες.
3
Μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανοί.
4
Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το season pepper φύκια λεμόνι.
5
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη μαγιονέζα, την πούδρα από αυγοτάραχο τόνου, το ξύδι εξωτικών φρούτων και ανακατεύουμε.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•30m
Ιούλιος 2018
Seafood paella with escargots & chorizo
Seafood paella with escargots & chorizo
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•15m
Ιούνιος 2018
Χαβανέζικο sushi με τόνο
Χαβανέζικο sushi με φιλέτο τόνου,λάδι σουσαμιού και ξύδι τζίντζερ
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•25m
Μάιος 2018
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 40m
Απρίλιος 2018
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
διαβαστε τη συνταγη