https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούνιος 2018

Χαβανέζικο sushi με τόνο

Χαβανέζικο sushi με φιλέτο τόνου,λάδι σουσαμιού και ξύδι τζίντζερ

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια10m
εκτελεση15m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Βράζουμε το ρύζι για σούσι σε 250 ml νερό και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει.
2
Στη συνέχεια σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε την ζάχαρη με 10 ml ξύδι τζίντζερ κι έπειτα περιχύνουμε το ρύζι ανακατεύοντας το.
3
Κόβουμε τον τόνο σε χοντρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
4
Προσθέτουμε το λάδι σουσαμιού, το ξίδι τζίντζερ, το spice mix del mondo nordic, τα chili rings, το λάδι τσίλι, την Worcester sauce, το μαύρο σουσάμι και το γκομάσιο.
5
Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να μαριναριστεί ο τόνο για μερικά λεπτά.
6
Έπειτα ψήνουμε τα καλαμπόκια, σερβίρουμε την πάστα τσίλι και την tropical sauce σε μικρά μπολ για συνοδευτικά κ σε μια πιατέλα τοποθετούμε το ρύζι και από πάνω το μείγμα με τον μαριναρισμένο τόνο.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE