Ιούνιος 2018
Χαβανέζικο sushi με τόνο
Χαβανέζικο sushi με φιλέτο τόνου,λάδι σουσαμιού και ξύδι τζίντζερ
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια10m
εκτελεση15m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
1
Βράζουμε το ρύζι για σούσι σε 250 ml νερό και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει.
2
Στη συνέχεια σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε την ζάχαρη με 10 ml ξύδι τζίντζερ κι έπειτα περιχύνουμε το ρύζι ανακατεύοντας το.
3
Κόβουμε τον τόνο σε χοντρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
4
Προσθέτουμε το λάδι σουσαμιού, το ξίδι τζίντζερ, το spice mix del mondo nordic, τα chili rings, το λάδι τσίλι, την Worcester sauce, το μαύρο σουσάμι και το γκομάσιο.
5
Ανακατεύουμε κι αφήνουμε να μαριναριστεί ο τόνο για μερικά λεπτά.
6
Έπειτα ψήνουμε τα καλαμπόκια, σερβίρουμε την πάστα τσίλι και την tropical sauce σε μικρά μπολ για συνοδευτικά κ σε μια πιατέλα τοποθετούμε το ρύζι και από πάνω το μείγμα με τον μαριναρισμένο τόνο.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•25m
Μάιος 2018
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 40m
Απρίλιος 2018
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•25m
Μάρτιος 2018
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•20m
Φεβρουάριος 2018
Κοτόπουλο “Bali” Stir-Fry με λαχανικά
Κοτόπουλο “Bali” Stir-Fry με λαχανικά
διαβαστε τη συνταγη