Ιούλιος 2018
Seafood paella with escargots & chorizo
Seafood paella with escargots & chorizo
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια25m
εκτελεση30m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
1
Ζεσταίνετε το ειδικό τηγάνι για παέγια και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο.
2
Προσθέστε το ρύζι bomba και σοτάρετε, μέχρι οι κόκκοι του να αρχίσουν να γίνονται διάφανοι.
3
Προσθέστε τα κρεμμύδια sofrito, τον πελτέ ντομάτας και συνεχίστε να ανακατεύετε.
4
Στη συνέχεια, προσθέτετε το ζωμό κοτόπουλου, το μείγμα πλήρες για παέγια, τον τριμμένο κουρκουμά, την καπνιστή πάπρικα σε σκόνη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, προκειμένου να μαγειρευτεί.
5
Προσθέστε τις τρίχρωμες πιπεριές, τα ημίξηρα ντοματίνια, τα σαλιγκάρια, τα μύδια και το chorizo. Βάλτε το ταψί στο φούρνο για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς C.
6
Αφαιρέστε το από το φούρνο, περιχύστε με colatura di alici και σερβίρετε.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•15m
Ιούνιος 2018
Χαβανέζικο sushi με τόνο
Χαβανέζικο sushi με φιλέτο τόνου,λάδι σουσαμιού και ξύδι τζίντζερ
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•25m
Μάιος 2018
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 40m
Απρίλιος 2018
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•25m
Μάρτιος 2018
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
διαβαστε τη συνταγη