https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Ιούλιος 2018

Seafood paella with escargots & chorizo

Seafood paella with escargots & chorizo

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon25m
εκτελεσηdot icon30m
μεριδεςdot icon2

υλικα

εκτελεση

1
Ζεσταίνετε το ειδικό τηγάνι για παέγια και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο.
2
Προσθέστε το ρύζι bomba και σοτάρετε, μέχρι οι κόκκοι του να αρχίσουν να γίνονται διάφανοι.
3
Προσθέστε τα κρεμμύδια sofrito, τον πελτέ ντομάτας και συνεχίστε να ανακατεύετε.
4
Στη συνέχεια, προσθέτετε το ζωμό κοτόπουλου, το μείγμα πλήρες για παέγια, τον τριμμένο κουρκουμά, την καπνιστή πάπρικα σε σκόνη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, προκειμένου να μαγειρευτεί.
5
Προσθέστε τις τρίχρωμες πιπεριές, τα ημίξηρα ντοματίνια, τα σαλιγκάρια, τα μύδια και το chorizo. Βάλτε το ταψί στο φούρνο για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς C.
6
Αφαιρέστε το από το φούρνο, περιχύστε με colatura di alici και σερβίρετε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE