https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούλιος 2019

Tartare γαρίδας με pâté καβουριού & μαρινάδα passion fruit

Ταρτάρ γαρίδας με πατέ καβουριού, ξύδι και πέρλες passion fruit

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια10m
εκτελεση15m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

Για τη μαρινάδα
1
Παίρνουμε τη σάρκα από τα 2 passion fruit, το ξύδι passion fruit, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε.
Για το tartare γαρίδας
1
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κελύφη και από τα έντερα (κρατάμε τα κεφάλια και τις ουρές για το decor)
2
Ψιλοκόβουμε τις γαρίδες και τις μαρινάρουμε με τη μαρινάδα που δημιουργήσαμε πιο πάνω.
3
Καρυκεύουμε με season pepper φύκια λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Για το σερβίρισμα
1
Χρησιμοποιούμε τα κεφάλια και τις ουρές από τις γαρίδες για διακόσμηση.
2
Από πάνω τοποθετούμε 2 μικρά κενέλ από το πατέ καβουριού.
3
Διακοσμούμε με πέρλες passion fruit.
4
Περιχύνουμε τη μαρινάδα που περίσσεψε στο πιάτο.
5
Γαρνίρουμε με πούδρα nori.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE