Φεβρουάριος 2019
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 10m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Αλατοπιπερώνουμε την πανσέτα και τη μαρινάρουμε με το kumar’s tandoori.
2
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου δύο ώρες.
3
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τα καρότα ψιλοκομμένα και τις πατάτες, προσθέτουμε το spice oil κάρυ-τζίντζερ, λίγο νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να μπορούμε να τα κάνουμε πουρέ.
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γλυκοκολοκύθας και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές.
5
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το φαγόπυρο, το καλύπτουμε με βραστό νερό και το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη μέχρι να πιει όλο το νερό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο σύμφωνα με την αρέσκειά μας.
6
Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε 120 γραμμάρια gravy και το saba και τα βράζουμε μέχρι η στάθμη τους να πέσει στο μισό από το αρχικό.
7
Μόλις ψηθεί η πανσέτα την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και τη γλασάρουμε με το μείγμα saba-gravy.
8
Στρώνουμε στο πιάτο τον πουρέ γλυκοκολοκύθας τοποθετούμε την πανσέτα, το φαγόπυρο, τα κρεμμυδάκια σε aceto balsamico και τέλος, προσθέτουμε την υπόλοιπη σάλτσα gravy αφού την έχουμε ζεστάνει.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•0m
Ιανουάριος 2019
Amuse bouche
Τρεις διαφορετικές επιλογές για ένα γευστικό καλωσόρισμα
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Δεκέμβριος 2018
Χριστουγεννιάτικο ριζότο με γαλλικό κοκοράκι
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, cranberries, σταφίδες και κουκουνάρι, ξύδι Pedro Ximenez και κοκοράκι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Νοέμβριος 2018
Σούπα Harissa με Τηγανητή Αγκινάρα
Βελουτέ σούπα λαχανικών με spicemix del mondo medina, season pepper χαρίσα και τηγανητή αγκινάρα
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•30m
Οκτώβριος 2018
Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας
Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας
διαβαστε τη συνταγη