Δεκέμβριος 2018
Χριστουγεννιάτικο ριζότο με γαλλικό κοκοράκι
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, cranberries, σταφίδες και κουκουνάρι, ξύδι Pedro Ximenez και κοκοράκι
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια40m
εκτελεση45m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
Για το ριζότο
1
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τα συκωτάκια πουλιών.
2
Σβήνουμε με το pedro ximenez και προσθέτουμε τα spicemix del mondo La Spezia και Cape, το cacao pepper Μπαχάρι – Βατόμουρο και το αλάτι.
3
Προσθέτουμε σε δόσεις το ζωμό κότας.
4
Προσθέτουμε τα cranberries, τις σταφίδες και το κουκουνάρι.
5
Τέλος, όταν το ριζότο είναι έτοιμο, προσθέτουμε το kumar’s butter chicken και την παρμεζάνα για να “δέσει” και διακοσμούμε με κυδωνόπαστο, cacao pepper Μπαχάρι – Βατόμουρο και ότι άλλο μας αρέσει.
Για το κοκοράκι
1
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη μαρινάδα για το κοκοράκι.
2
Αλείφουμε το κοκοράκι με τη μαρινάδα μέσα έξω.
3
Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 140 βαθμούς για 40 λεπτά, και με τη μαρινάδα που μας έχει περισσέψει αλείφουμε το κοκοράκι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να γλασάρει.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•45m
Νοέμβριος 2018
Σούπα Harissa με Τηγανητή Αγκινάρα
Βελουτέ σούπα λαχανικών με spicemix del mondo medina, season pepper χαρίσα και τηγανητή αγκινάρα
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•30m
Οκτώβριος 2018
Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας
Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•24h & 5m
Σεπτέμβριος 2018
Το Ρυζόγαλο Αλλιώς
Πανακότα με gel massala, κρέμα βανίλιας και chips ρυζιού
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 10m
Αύγουστος 2018
Χταποδοκεφτέδες με μαγιονέζα “Ταραμά” & BBQ sauce
Χταποδοκεφτέδες με spicemix takoyaki, μαγιονέζα ταραμά και BBQ sauce
διαβαστε τη συνταγη