Νοέμβριος 2018
Σούπα Harissa με Τηγανητή Αγκινάρα
Βελουτέ σούπα λαχανικών με spicemix del mondo medina, season pepper χαρίσα και τηγανητή αγκινάρα
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια15m
εκτελεση45m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Κόβουμε τις αγκινάρες στη μέση κατά μήκος και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
2
Πανάρουμε τις αγκινάρες με τη γνωστή διαδικασία, αλεύρι, αυγό, πανάδα (για την πανάδα: αναμειγνύουμε το chimichurri με την τριμμένη φρυγανιά και το μαύρο σουσάμι) και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
3
Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
4
Προσθέτουμε το νερό και μαγειρεύουμε για περίπου 20-25 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
5
Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά τα χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια σούπα βελουτέ.
6
Καρυκεύουμε με το Spicemix del Mondo Medina και το Season Pepper Χαρίσα και προσθέτουμε το χυμό lime.
7
Σερβίρουμε τη σούπα σε βαθύ πιάτο, τοποθετώντας από πάνω την τηγανητή αγκινάρα.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
ορεκτικό•30m
Οκτώβριος 2018
Μπακαλιάρος Poached με Bisque και Ganache Σοκολάτας
Μπακαλιάρος ποσέ με bisque, λάδι μαϊντανού και ganache σοκολάτας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•24h & 5m
Σεπτέμβριος 2018
Το Ρυζόγαλο Αλλιώς
Πανακότα με gel massala, κρέμα βανίλιας και chips ρυζιού
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•1h & 10m
Αύγουστος 2018
Χταποδοκεφτέδες με μαγιονέζα “Ταραμά” & BBQ sauce
Χταποδοκεφτέδες με spicemix takoyaki, μαγιονέζα ταραμά και BBQ sauce
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•30m
Ιούλιος 2018
Seafood paella with escargots & chorizo
Seafood paella with escargots & chorizo
διαβαστε τη συνταγη