https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Νοέμβριος 2018

Σούπα Harissa με Τηγανητή Αγκινάρα

Βελουτέ σούπα λαχανικών με spicemix del mondo medina, season pepper χαρίσα και τηγανητή αγκινάρα

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon15m
εκτελεσηdot icon45m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Κόβουμε τις αγκινάρες στη μέση κατά μήκος και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
2
Πανάρουμε τις αγκινάρες με τη γνωστή διαδικασία, αλεύρι, αυγό, πανάδα (για την πανάδα: αναμειγνύουμε το chimichurri με την τριμμένη φρυγανιά και το μαύρο σουσάμι) και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
3
Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
4
Προσθέτουμε το νερό και μαγειρεύουμε για περίπου 20-25 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
5
Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά τα χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια σούπα βελουτέ.
6
Καρυκεύουμε με το Spicemix del Mondo Medina και το Season Pepper Χαρίσα και προσθέτουμε το χυμό lime.
7
Σερβίρουμε τη σούπα σε βαθύ πιάτο, τοποθετώντας από πάνω την τηγανητή αγκινάρα.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE