Μάρτιος 2019
Σολομός τεριγιάκι με καπνιστό μπασμάτι και μποκ τσόϊ
Σολομός τεριγιάκι με καπνιστό μπασμάτι και μποκ τσόϊ
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
1
Μαρινάρουμε το σολομό με το ξύδι τζίντζερ, το saba, και τη wokpaste teriyaki και τον αφήνουμε για 15 λεπτά
2
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το καπνιστό μπασμάτι και προσθέτουμε 200 γραμμάρια νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε το ρύζι να πιει όλο το νερό σε χαμηλή θερμοκρασία.
3
Όταν είναι έτοιμο το ρύζι προσθέτουμε το καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού.
4
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
5
Ψήνουμε το σολομό για 5 λεπτά περίπου.
6
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει τοποθετούμε το μποκ τσοι και το βράζουμε για 2-3 λεπτά περίπου. Έπειτα το στραγγίζουμε και το ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμη στο γκριλ. Τέλος, το καρυκεύουμε με το fruit pepper λεμόνι, αλάτι κι ελαιόλαδο
7
Σερβίρουμε στο πιάτο όλα τα υλικά γαρνίροντας με gomasio κλασικό, lime και φρέσκο κόλιανδρο.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 10m
Φεβρουάριος 2019
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•0m
Ιανουάριος 2019
Amuse bouche
Τρεις διαφορετικές επιλογές για ένα γευστικό καλωσόρισμα
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Δεκέμβριος 2018
Χριστουγεννιάτικο ριζότο με γαλλικό κοκοράκι
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, cranberries, σταφίδες και κουκουνάρι, ξύδι Pedro Ximenez και κοκοράκι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Νοέμβριος 2018
Σούπα Harissa με Τηγανητή Αγκινάρα
Βελουτέ σούπα λαχανικών με spicemix del mondo medina, season pepper χαρίσα και τηγανητή αγκινάρα
διαβαστε τη συνταγη