https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Ιανουάριος 2020

Ταρτάρ μανιταριών με χαβιάρι τρούφας & κρέμα πορτσίνι

Tartar από trifolati μορχέλες και λευκά μανιτάρια με κρέμα και πούδρα πορτσίνι και χαβιάρι τρούφας

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon10m
εκτελεσηdot icon15m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σ’ ένα μπολ με χλιαρό νερό μουσκεύουμε τις μορχέλες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.
2
Ψιλοκόβουμε τα λευκά μανιτάρια, τα μανιτάρια trifolati και τις μορχέλες.
3
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και προσθέτουμε την κρέμα πορτσίνι, το aceto balsamico και την μαρμελάδα κρεμμυδιού.
4
Καρυκεύουμε με το season pepper σκόρδο κρεμμύδια εσαλότ και το αλάτι μπλε Περσίας.
5
Τέλος προσθέτουμε και την πούδρα πορτσίνι.
6
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με χαβιάρι τρούφας και καρπάτσιο τρούφας.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE