Απρίλιος 2019
Τζιγεροσαρμάδες με πικάντικη σάλτσα & γιαούρτι
Τζιγεροσαρμάδες με πικάντικη σάλτσα & γιαούρτι
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια15m
εκτελεση45m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μπλανσάρουμε τα συκωτάκια για 3-4 λεπτά.
2
Ψιλοκόβουμε τα συκωτάκια, το δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
3
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε το ρύζι baldo μαζί με τα συκωτάκια και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά.
4
Προσθέτουμε λίγο υγρασία έτσι ώστε το ρύζι να αρχίσει να μαλακώνει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρινάτα mint & rosemary και το spicemix lhatria fasia.
5
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και διορθώνουμε στη γεύση.
6
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
7
Σε χλιαρό νερό μαλακώνουμε τη σκέπη έτσι ώστε να γίνει ελαστική για να μπορούμε να τυλίξουμε τους σαρμάδες.
8
Μόλις τους τυλίξουμε, τους τοποθετούμε σε ένα ταψί και τους ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
9
Για την πικάντικη σάλτσα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα μεσογειακή πικάντικη, το spicemix medina και το aceto balsamico με γεύση φράουλα μαζί με 100 ml νερό και τα ζεσταίνουμε.
10
Μόλις το μείγμα ζεσταθεί καλά το χτυπάμε στο μίξερ χειρός έτσι ώστε να γίνει μια ωραία κρέμα.
11
Τέλος, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τη fregola για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε υγρασία μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
12
Καρυκεύουμε με το spicemix mediterrane και λίγο ξύσμα λεμονιού.
13
Σερβίρουμε σύμφωνα με την αρέσκεια μας!

περισσοτερες συνταγες

our recipes
ορεκτικό•20m
Μάρτιος 2019
Σολομός τεριγιάκι με καπνιστό μπασμάτι και μποκ τσόϊ
Σολομός τεριγιάκι με καπνιστό μπασμάτι και μποκ τσόϊ
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•1h & 10m
Φεβρουάριος 2019
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
Πανσέτα φούρνου με κρέμα γλυκοκολοκύθας & φαγόπυρο
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•0m
Ιανουάριος 2019
Amuse bouche
Τρεις διαφορετικές επιλογές για ένα γευστικό καλωσόρισμα
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•45m
Δεκέμβριος 2018
Χριστουγεννιάτικο ριζότο με γαλλικό κοκοράκι
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, cranberries, σταφίδες και κουκουνάρι, ξύδι Pedro Ximenez και κοκοράκι
διαβαστε τη συνταγη