Απρίλιος 2020
Vegan μαγειρίτσα με κρέμα τόφου
Μαγειρίτσα μανιταριών και αγκινάρας με κρέμα τόφου και πέστο τσουκνίδας
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια30m
εκτελεση40m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ζωμό μανιταριού, το πέστο τσουκνίδας και τις μισές ποσότητες από τα μανιτάρια και τις αγκινάρες.
2
Αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να γίνει το μείγμα μας κρέμα.
3
Προσθέτουμε την κρέμα τόφου και το λεμόνι και συνεχίζουμε να χτυπάμε εκτός φωτιάς.
4
Καρυκεύουμε τη σούπα με το season pepper και το λάδι αμυγδάλου και διορθώνουμε στο αλάτι και στο πιπέρι.
5
Ψιλοκόβουμε τις υπόλοιπες αγκινάρες και τα μανιτάρια και τα καρυκεύουμε με το season pepper φύκια, σκόρδο, κρεμμύδια εσαλότ.
6
Τοποθετούμε το μείγμα με τα μανιτάρια και τις αγκινάρες στο κέντρο του πιάτου και στη συνέχεια σερβίρουμε τη σούπα.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•40m
Μάρτιος 2020
Chicken ramen with soba noodles
Ramen κοτόπουλο με soba noodles sitake, soya & black pepper και γλυκόξινα κρεμμυδάκια
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h
Φεβρουάριος 2020
Vitello tonnato
Mοσχαρίσιο νουά με κρέμα τόνου, τραγανή κάπαρη και το τηγανισμένο seaweed bacon
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•15m
Ιανουάριος 2020
Ταρτάρ μανιταριών με χαβιάρι τρούφας & κρέμα πορτσίνι
Tartar από trifolati μορχέλες και λευκά μανιτάρια με κρέμα και πούδρα πορτσίνι και χαβιάρι τρούφας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•40m
Δεκέμβριος 2019
Μανιταρόσουπα με μορχέλες chips & λάδι φουντουκιού
Σούπα μανιταριών με κρέμα ταρτουφάτα, chips μορχέλες και λάδι φουντουκιού
διαβαστε τη συνταγη