https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Φεβρουάριος 2020

Vitello tonnato

Mοσχαρίσιο νουά με κρέμα τόνου, τραγανή κάπαρη και το τηγανισμένο seaweed bacon

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon45m
εκτελεσηdot icon1h
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Καρυκεύουμε το μοσχαρίσιο νουά με το season pepper φύκια λεβάντα και το αλάτι με σέλινο.
2
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το νουά απ’ όλες τις πλευρές και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
3
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και το σέλερι.
4
Προσθέτουμε την κάπαρη, τα κορνισόνς και τον τόνο.
5
Προσθέτουμε το μοσχαρίσιο νουά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
6
Προσθέτουμε το γάρο από αντζούγιες, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με ένα καπάκι κι αφήνουμε να μαγειρευτούν τα υλικά για 10-15 λεπτά.
7
Έπειτα αφαιρούμε το νουά και προσθέτουμε την hollandaise.
8
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια βελούδινη κρέμα στην κατσαρόλα.
9
Κόβουμε το νουά σε λεπτές φέτες.
10
Τηγανίζουμε το seaweed bacon σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνει τραγανό.
11
Σερβίρουμε την κρέμα τόνου και το μοσχαρίσιο νουά γαρνίροντας με την κάπαρη κοτσάνι, την τραγανή κάπαρη και το τηγανισμένο seaweed bacon.
alt

περισσοτερες συνταγες

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό15m

Ιανουάριος 2020

Ταρτάρ μανιταριών με χαβιάρι τρούφας & κρέμα πορτσίνι

Tartar από trifolati μορχέλες και λευκά μανιτάρια με κρέμα και πούδρα πορτσίνι και χαβιάρι τρούφας

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό40m

Δεκέμβριος 2019

Μανιταρόσουπα με μορχέλες chips & λάδι φουντουκιού

Σούπα μανιταριών με κρέμα ταρτουφάτα, chips μορχέλες και λάδι φουντουκιού

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό13h & 30m

Δεκέμβριος 2019

Φιλέτο Wellington με σάλτσα άγριων φρούτων

Φιλέτο Wellington με μείγμα μανιταριών, μους κοτόπουλο, σάλτσα άγριων φρούτων και σάλτσα μανιταριών συνοδεύονται από πατάτες κονφί και πλιγούρι

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό30m

Νοέμβριος 2019

Pancakes Elvis style

Pancakes με chutney μπανάνας, σάλτσα φυστικοβούτυρου με Dulce de leche, πέρλες σφένδαμο και τραγανό μπέικον

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE