https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Φεβρουάριος 2020

Vitello tonnato

Mοσχαρίσιο νουά με κρέμα τόνου, τραγανή κάπαρη και το τηγανισμένο seaweed bacon

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια45m
εκτελεση1h
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Καρυκεύουμε το μοσχαρίσιο νουά με το season pepper φύκια λεβάντα και το αλάτι με σέλινο.
2
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το νουά απ’ όλες τις πλευρές και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
3
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και το σέλερι.
4
Προσθέτουμε την κάπαρη, τα κορνισόνς και τον τόνο.
5
Προσθέτουμε το μοσχαρίσιο νουά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
6
Προσθέτουμε το γάρο από αντζούγιες, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με ένα καπάκι κι αφήνουμε να μαγειρευτούν τα υλικά για 10-15 λεπτά.
7
Έπειτα αφαιρούμε το νουά και προσθέτουμε την hollandaise.
8
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια βελούδινη κρέμα στην κατσαρόλα.
9
Κόβουμε το νουά σε λεπτές φέτες.
10
Τηγανίζουμε το seaweed bacon σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνει τραγανό.
11
Σερβίρουμε την κρέμα τόνου και το μοσχαρίσιο νουά γαρνίροντας με την κάπαρη κοτσάνι, την τραγανή κάπαρη και το τηγανισμένο seaweed bacon.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE