https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Σεπτέμβριος 2024

Any alter-nut-ives?

Mία γλυκιά επιλογή για πίτσα με κρέμα Pistachio, crunch λευκής σοκολάτας - pistachio και orange chunks

τυπος αλευριουdot iconPulcinella Oro
ενυδατωσηdot icon67%
χρονος ωριμανσηςdot icon48h
μεθοδος ζυμωσηςdot iconDirect

υλικα

εκτελεση

1
Τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτα – pistachio σε ενα μπιμπερό ή σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μικρή μύτη.
2
Καλύπτουμε την ζύμη με semola rimacinata ώστε να μην κολλάει στον πάγκο και ανοίγουμε ομοιόμορφα την πίτσα με διάμετρο 33cm αφήνοντας στεφάνι περίπου 3 cm.
3
Μεταφέρουμε την πίτσα στο φτυάρι και τεντώνουμε μέχρι να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.
4
Μοιράζουμε ομοιόμορφα τον θρυμματισμένο πάγο στην επιφάνεια της πίτσας.
5
Στην συνέχεια ψήνουμε στην πλάκα του φούρνου για τον απαιτούμενο χρόνο ανάλογα με την θερμοκρασία και τον εξοπλισμό μας εως ότου η πίτσα να είναι τελείως ψημένη στο εσωτερικό της.
6
Μόλις η πίτσα μας βγεί από τον φούρνο, ταμπονάρουμε με απορροφητικό χαρτί ωστε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία στην επιφάνεια της.
7
Αφού την αφήσουμε να κρυώσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα, απλώνουμε με ένα κουτάλι την κρέμα pistachio μέχρι να καλύφτεί ολόκληρη η επιφάνεια της.
8
Γαρνίρουμε “λερώνοντας” με την κρέμα σοκολάτα – πορτοκάλι και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με crunch λευκής σοκολάτας – pistachio και orange chunks.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area
Image of sponsor

Ευχαριστούμε,

την εταιρεία Αφοι Κάτου για την ευγενική παροχή του εξοπλισμού.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE