Νοέμβριος 2025

Kimchi Dreams

San Marzano, mozzarella και kimchi ενώνονται σε μια πίτσα γεμάτη ένταση, φωτιά και umami. Ένα fusion όνειρο με ρίζες στη Νάπολη και ψυχή στην Ασία.

τυπος αλευριουdot iconVesuvio
ενυδατωσηdot icon73%
χρονος ωριμανσηςdot icon48h
μεθοδος ζυμωσηςdot iconIndirect-Biga

υλικα

εκτελεση

1
Καλυπτουμε το ζυμαρι με Semola Rimacinata ωστε να μην κολλαει στο παγκο , και ανοιγουμε ομοιομορφα την πιτσα με διάμετρο 30 cm αφηνοντας στεφανι περιπου 3 cm.
2
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού, απλώνουμε την τομάτα San Marzano ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις, αφήνοντας περιθώριο από το στεφάνι.
3
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σάλτσα Kimchi, την τριμμένη παρμεζάνα και την Mozzarella Fior di Latte, καλύπτοντας ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια.
4
Τοποθετουμε την πιτσα στο φτυαρι και τεντωνουμε ωστε να αποκτησει το επιθυμητο σχημα. Στην συνεχεια ψηνουμε στην πλακα του φουρνου για τον απαιτουμενο χρονο αναλογα με την θερμοκρασια και τον εξοπλισμο μας , εως οτου η πιτσα να ειναι τελειως ψημενη στο εσωτερικο της.
5
Μόλις βγει από τον φούρνο, απλώνουμε το kimchi επάνω σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε να καλύπτει ομοιόμορφα την πίτσα.
6
Πασπαλίζουμε το στεφάνι με σουσάμι για άρωμα και τραγανότητα και ολοκληρώνουμε με λίγα microgreens για φρεσκάδα και ένταση στο χρώμα.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE