Σεπτέμβριος 2025
Το Άγγιγμα του Βυθού
Καρπάτσιο γαρίδας με πέπλο αστακού και αρωματικές λεπτομέρειες, σε μια ποιητική βουτιά στον γαστρονομικό βυθό.
υλικα
εκτελεση




Ευχαριστούμε,
τον chef Αναστάσιο Παρασκευαίδη για την συνταγή και το Mount Athos Resort για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Αύγουστος 2025
Ephēmeron
Τραγανή πεσκανδρίτσα saltimbocca με αφρό φασκόμηλου και ραγού πατάτας–λιαστής ντομάτας σε μια σύνθεση ρευστής κομψότητας.
διαβαστε τη συνταγη

Ιούλιος 2025
Omakase Dreams
Sushi rolls και μία δροσερή σαλάτα απο wakame σε μια έκρηξη ιαπωνικών υφών και γεύσεων.
διαβαστε τη συνταγη

Ιούνιος 2025
Wagyu no Kodō
Wagyu tartare με umami νότες σόγιας - wasabi, σπόρους μουστάρδας και crumble σόγιας, συνοδεία αρωματικών chips τρούφας.
διαβαστε τη συνταγη

Μάιος 2025
The Green Lamb
Αρνίσια σπάλα με πίκλα σελινόριζα, πουρέ πρασοσέλινο και gel μαύρου σκόρδου.
διαβαστε τη συνταγη