https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Ιούνιος 2025

Wagyu no Kodō

Wagyu tartare με umami νότες σόγιας - wasabi, σπόρους μουστάρδας και crumble σόγιας, συνοδεία αρωματικών chips τρούφας.

κατηγοριακρύο ορεκτικό
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Κόβουμε το μοσχαρίσιο κρέας Wagyu σε πολύ λεπτές φέτες και στη συνέχεια σε πολύ μικρούς κύβους.
2
Σε ένα μπόλ, ανακατεύουμε το κρέας με τη μουστάρδα Dijon, τους σπόρους μουστάρδας, την κάπαρη και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σε ένα μικρότερο, ξεχωριστό μπόλ τη μαγιονέζα με τη σάλτσα σόγιας με wasabi.
3
Προσθέτουμε το μείγμα της σάλτσας στο μπόλ με το κρέας και ανακατέυουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4
Τοποθετούμε το μείγμα σε στρόγγυλο τσέρκι προσθέτουμε το Crumble soya - wasabi και το Bubu arare στην πάνω πλευρά για τραγανή υφή και τοποθετούμε στο πιάτο.
5
Σερβίρουμε με μερικά chips με άρωμα τρούφας στο κέντρο και στολίζουμε με βρώσιμα λουλούδια.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area
Image of sponsor

Ευχαριστούμε,

τον chef Γιώργο Τσακνή για την συνταγή και το Archontiko για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE