Αύγουστος 2025
Ephēmeron
Τραγανή πεσκανδρίτσα saltimbocca με αφρό φασκόμηλου και ραγού πατάτας–λιαστής ντομάτας σε μια σύνθεση ρευστής κομψότητας.
υλικα
εκτελεση




Ευχαριστούμε,
τον chef Παναγιώτη Κουτσουβέλη και τον Sous Chef Νίκο Ζγουρό για την συνταγή και το Almyra Beach του Myra Hotel για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Ιούλιος 2025
Omakase Dreams
Sushi rolls και μία δροσερή σαλάτα απο wakame σε μια έκρηξη ιαπωνικών υφών και γεύσεων.
διαβαστε τη συνταγη

Ιούνιος 2025
Wagyu no Kodō
Wagyu tartare με umami νότες σόγιας - wasabi, σπόρους μουστάρδας και crumble σόγιας, συνοδεία αρωματικών chips τρούφας.
διαβαστε τη συνταγη

Μάιος 2025
The Green Lamb
Αρνίσια σπάλα με πίκλα σελινόριζα, πουρέ πρασοσέλινο και gel μαύρου σκόρδου.
διαβαστε τη συνταγη

Απρίλιος 2025
Terra di Pasqua
Μια σαλάτα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Γεύσεις, υφές και αρώματα μπλέκονται σε μια απροσδόκητη ισορροπία.
διαβαστε τη συνταγη