Σεπτέμβριος 2021
Άσε…μου ‘ρθε ένα μπουγιουρντί!!
Ενα ιδιαίτερο μπουγιουρντί με αφρό φέτας, κρέμα panca-tandoori, τοματίνια κονφί και τραγανές κροκέτες απο μετσοβόνε
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Παναγιώτης Δεληθανάσης για την συνταγή και το Ρίζες για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Αύγουστος 2021
Mediterranean Graffiti
Carpaccio χταποδιού με βραχάκια απο crumble caesars, μαρμελάδα μούρων και χώμα πράσινης ελιάς
διαβαστε τη συνταγη

Ιούλιος 2021
El paradiso
Ένα cremeux σοκολάτας με μανταρίνι, gel εσπεριδοειδών και δροσερό sorbet απο μάνγκο
διαβαστε τη συνταγη

Ιούνιος 2021
Η αμπελοφιλοσοφία του Kale
Ντολμαδάκια θαλασσινών τυλιγμένα σε φύλλα Kale, κρέμα απο αμπελόφυλλο και αφρός αυγολέμονο
διαβαστε τη συνταγη

Μάιος 2021
Ρυζόγαλο camouflage
Ένα ιδιαίτερο ρυζόγαλο με κρέμα απο φαγόπυρο και εσπεριδοειδή
διαβαστε τη συνταγη