Δεκέμβριος 2018
Carpaccio πάπιας, αγκινάρες σε υφές και “πέτρες” πορτσίνι
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Δημήτρης Κοτσιβός για την συνταγή και το Ciel Bar Reastaurant για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Νοέμβριος 2018
Pizza Mexicana Puebla
Μια spicy πίτσα με mole puebla, κοτόπουλο, τυρί κρέμα και spice oil καπνιστή πάπρικα - jalapeno
διαβαστε τη συνταγη

Οκτώβριος 2018
Black Croc burger
Ενα ιδιαίτερο burger με κιμά κροκοδείλου, μαύρο ψωμάκι απο μελάνι σουπιάς, μαγιονέζα πράσινης μουστάρδας και πατάτες country
διαβαστε τη συνταγη

Σεπτέμβριος 2018
Χταπόδι με μελιτζάνες και αρώματα Magna
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2018
Χτένια με λάδι αστακού, πουρέ καρότου & τρίχρωμη κινόα
διαβαστε τη συνταγη