Μάιος 2018
Country style αρνί με γλυκοπατάτα και γκρεμολάτα μυρωδικών
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια13h & 45m
εκτελεση13h & 55m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
Για το αρνί
1
Μαρινάρουμε το αρνί και σιγομαγειρεύουμε στο sous-vide για 12 ώρες στους 82⁰ C.
2
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο μέχρι να αποκτήσει χρώμα.
Για τη γλυκοπατάτα
1
Μαρινάρουμε τις πατάτες με τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε μέχρι να καραμελώσουν οι πατάτες.
Για το spicy yogurt
1
Καρυκεύουμε το γιαούρτι με το λάδι τσίλι, τις ροδέλες τσίλι και το φυσικό χυμό λεμονιού.
Για την γκρεμολάτα
1
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και προσθέτουμε το ξύσμα, το ελαιόλαδο και το αλάτι Περσίας.
Για το σερβίρισμα
1
Χρησιμοποιούμε 1 τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη για διακόσμηση.



Ευχαριστούμε,
τον chef Παναγιώτης Ζαριφές για την συνταγή και το BOHEME για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•2h & 50m
Απρίλιος 2018
Κοκοράκι με carpaccio τρούφας & brunoise αγκινάρας
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•35m
Μάρτιος 2018
Σαλάτα με όσπρια και ξυρισμένα λαχανικά
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•25m
Φεβρουάριος 2018
Κοτόπουλο Tikka Masala με Basmati και sauce γιαουρτιού
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•35m
Ιανουάριος 2018
Ριζότο με άγρια μανιτάρια και φοντί παρμεζάνας
διαβαστε τη συνταγη