Ιούνιος 2020
Cowboy grilled platter
Ενα mix κρεατικών και sauce για μια ξεχωριστή ποικιλία ή ενα άκρως επιτυχημένο barbeque!
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια30m
εκτελεση4h & 30m
μεριδες
υλικα
εκτελεση
1
Μαρινάρουμε τα κοπανάκια με fleur de sel και spicemix tex mex και τα αφήνουμε όλη νύχτα.
2
Τα ρίχνουμε στο grill μας για 2 ώρες στους 90 βαθμούς.
3
Άλλες 2 ώρες στους 180 βαθμούς ψεκάζοντας με χυμό μήλο ή χυμό ανανά.
4
Στο τελευταίο μισάωρο τα γλασάρουμε με τη μαρινάτα Caribbean.
5
Μαρινάρουμε τα spare ribs με fleur de sel και spicemix piri piri και τα αφήνουμε όλη νύχτα.
6
Τα ρίχνουμε στο grill μας για 2 ώρες στους 90 βαθμούς ψεκάζοντας με χυμό μήλο ή χυμό ανανά.
7
Άλλες 2 ώρες στους 180 βαθμούς αφού πρώτα τα έχουμε τυλίξει με αλουμινόχαρτο.
8
Στο τελευταίο μισάωρο τα γλασάρουμε με τη κινέζικη bbq.
9
Μαρινάρουμε το flank steak με fleur de sel και spicemix chimichurri και τα αφήνουμε όλη νύχτα.
10
Τα ρίχνουμε στο grill για περίπου 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
11
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.
12
Αλείφουμε με spice oil πάπρικα χαλαπένιο και ψήνουμε στο grill για 20-25 λεπτά.
13
Τελειώνουμε με fleur de sel.
14
Ψήνουμε στο grill τα τοματίνια για 20-25 λεπτά.
15
Πουδράρουμε με spicemix masala και fleur de sel.
16
Καρυκεύουμε με jamaican jerk τα ροδάκινα και fleur de sel.
17
Ψήνουμε στο grill για 35-40 λεπτά.
18
Μαγειρεύουμε την πολέντα με αναλογία 1 προς 4 με νερό και γάλα, προσθέτουμε στο τέλος τη nduja και λίγο fleur de sel.
19
Σε πολύ δυνατή φωτιά, σε αντικολλητικό σκεύος κρουστάρουμε την πολέντα και γαρνίρουμε με μουστάρδα τρίχρωμη πιπεριά.
20
Τοποθετούμε τις σάλτσες σε βαζάκια.
21
Διακοσμούμε με fleur de sel τα κρέατα και λιαστά τραγανά πεπερόνι.



Ευχαριστούμε,
τον chef Ανδρέας Κλαυδιανός για την συνταγή και το UMA για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•47m
Μάιος 2020
Χτένια με κρέμα αγκινάρας, bacon θαλάσσης & σμέουρα
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•50m
Απρίλιος 2020
Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•45m
Μάρτιος 2020
Tartare τσιπούρας με τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•1h & 7m
Φεβρουάριος 2020
Tuna 7 seas
Φιλέτο τόνου παναρισμένο με spicemix τακουακι, πουρέ σελινόριζας, κρέμα αρακά και coulis καρότου
διαβαστε τη συνταγη