Μάιος 2020
Χτένια με κρέμα αγκινάρας, bacon θαλάσσης & σμέουρα
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Άγγελος Ρημάδης για την συνταγή και το Mangiare Gastro Bar για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Απρίλιος 2020
Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint
διαβαστε τη συνταγη

Μάρτιος 2020
Tartare τσιπούρας με τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

Φεβρουάριος 2020
Tuna 7 seas
Φιλέτο τόνου παναρισμένο με spicemix τακουακι, πουρέ σελινόριζας, κρέμα αρακά και coulis καρότου
διαβαστε τη συνταγη

Ιανουάριος 2020
Hangover brunch
Φοκάτσια με πανσέτα μπρεζέ, αυγά παναρισμένα με chimichurri, chips γλυκοπατάτας και μεσογειακή πικάντικη κρέμα
διαβαστε τη συνταγη