https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Απρίλιος 2020

Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια45m
εκτελεση50m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Σοτάρουμε το χοιρινό Iberico σε βούτυρο με το θυμάρι και το δεντρολίβανο για 3 λεπτά από κάθε μεριά και τελειώνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 190 βαθμούς.
2
Βράζουμε τη fregola μαζί με το ζωμό λαχανικών και το spice oil πράσινα βότανα σκόρδο για 10 λεπτά.
3
Αναμειγνύουμε το τσαλαφούτι με το μείγμα Mediterranea.
4
Σοτάρουμε για ένα λεπτό τα μανιτάρια Shimeji σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και το fruit pepper λεμόνι.
5
Βράζουμε τη σάλτσα Orange & Mint με λίγο ζωμό λαχανικών και την αφήνουμε να δέσει.
6
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά τις κορυφές από το φρέσκο κρεμμύδι.
7
Καταψύχουμε το ψωμί Tramezzini. Κατόπιν, κόβουμε σε λεπτές φέτες, αρωματίζουμε με spice oil πράσινα βότανα σκόρδο και ψήνουμε στους 120 βαθμούς για 8 λεπτά.
8
Απλώνουμε τη fregola. Συνεχίζουμε με το τσαλαφούτι. Πάνω τοποθετούμε το χοιρινό Iberico. Ρίχνουμε τη σάλτσα. Τοποθετούμε τα μανιτάρια. Στολίζουμε με το Tramezzini και τις τηγανιτές κορυφές.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Διονύσης Κιουρτζίδης για την συνταγή και το Ρινόκερος για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE