Απρίλιος 2020
Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια45m
εκτελεση50m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
1
Σοτάρουμε το χοιρινό Iberico σε βούτυρο με το θυμάρι και το δεντρολίβανο για 3 λεπτά από κάθε μεριά και τελειώνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 190 βαθμούς.
2
Βράζουμε τη fregola μαζί με το ζωμό λαχανικών και το spice oil πράσινα βότανα σκόρδο για 10 λεπτά.
3
Αναμειγνύουμε το τσαλαφούτι με το μείγμα Mediterranea.
4
Σοτάρουμε για ένα λεπτό τα μανιτάρια Shimeji σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και το fruit pepper λεμόνι.
5
Βράζουμε τη σάλτσα Orange & Mint με λίγο ζωμό λαχανικών και την αφήνουμε να δέσει.
6
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά τις κορυφές από το φρέσκο κρεμμύδι.
7
Καταψύχουμε το ψωμί Tramezzini. Κατόπιν, κόβουμε σε λεπτές φέτες, αρωματίζουμε με spice oil πράσινα βότανα σκόρδο και ψήνουμε στους 120 βαθμούς για 8 λεπτά.
8
Απλώνουμε τη fregola. Συνεχίζουμε με το τσαλαφούτι. Πάνω τοποθετούμε το χοιρινό Iberico. Ρίχνουμε τη σάλτσα. Τοποθετούμε τα μανιτάρια. Στολίζουμε με το Tramezzini και τις τηγανιτές κορυφές.



Ευχαριστούμε,
τον chef Διονύσης Κιουρτζίδης για την συνταγή και το Ρινόκερος για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•45m
Μάρτιος 2020
Tartare τσιπούρας με τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•1h & 7m
Φεβρουάριος 2020
Tuna 7 seas
Φιλέτο τόνου παναρισμένο με spicemix τακουακι, πουρέ σελινόριζας, κρέμα αρακά και coulis καρότου
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•3h & 10m
Ιανουάριος 2020
Hangover brunch
Φοκάτσια με πανσέτα μπρεζέ, αυγά παναρισμένα με chimichurri, chips γλυκοπατάτας και μεσογειακή πικάντικη κρέμα
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•40h & 5m
Δεκέμβριος 2019
Tartare από black angus με colatura di alici
διαβαστε τη συνταγη