Απρίλιος 2020
Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Διονύσης Κιουρτζίδης για την συνταγή και το Ρινόκερος για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Μάρτιος 2020
Tartare τσιπούρας με τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

Φεβρουάριος 2020
Tuna 7 seas
Φιλέτο τόνου παναρισμένο με spicemix τακουακι, πουρέ σελινόριζας, κρέμα αρακά και coulis καρότου
διαβαστε τη συνταγη

Ιανουάριος 2020
Hangover brunch
Φοκάτσια με πανσέτα μπρεζέ, αυγά παναρισμένα με chimichurri, chips γλυκοπατάτας και μεσογειακή πικάντικη κρέμα
διαβαστε τη συνταγη

Δεκέμβριος 2019
Tartare από black angus με colatura di alici
διαβαστε τη συνταγη