Φεβρουάριος 2019
Φασόλια Αζτέκων με κοτόπουλο & χούμους παντζαριού
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια2h
εκτελεση2h & 20m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
1
Βράζουμε τα φασόλια αζτέκων με 1 φύλλο δάφνης για 2 ώρες.
2
Αφήνουμε να κρυώσουν και κρατάμε λίγο ζουμί από το βράσιμο.
3
Παίρνουμε λίγα φασόλια και τα πολτοποιούμε.
4
Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε υλικά.
5
Χτυπάμε τα υλικά για τη sauce ταχίνι μέχρι να δέσουν υλικά και ρίχνουμε λίγο στα φασόλια.
6
Μαρινάρουμε κοτόπουλο για 45 λεπτά με μισό κουτάλι πάστα πράσινου κάρυ.
7
Το στεγνώνουμε και το σοτάρουμε στο βούτυρο καρύδας.
8
Σβήνουμε με το γάλα καρύδας και την κρέμα καρύδας.
9
Ρίχνουμε το υπόλοιπο πράσινο κάρυ και το βράζουμε μέχρι να δέσει σάλτσα.
10
Για το χούμους, χτυπάμε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
11
Γαρνίρουμε με πέρλες βαλσάμικου και δάκρυ κόκκινο γλυκιάς πιπεριάς.



Ευχαριστούμε,
τον chef Σούλης Συμεωνίδης για την συνταγή και το Pajari για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•40m
Ιανουάριος 2019
Χταπόδι με νιόκι Φάβας
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•12h & 20m
Δεκέμβριος 2018
Carpaccio πάπιας, αγκινάρες σε υφές και “πέτρες” πορτσίνι
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•3h & 15m
Νοέμβριος 2018
Pizza Mexicana Puebla
Μια spicy πίτσα με mole puebla, κοτόπουλο, τυρί κρέμα και spice oil καπνιστή πάπρικα - jalapeno
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•2h & 45m
Οκτώβριος 2018
Black Croc burger
Ενα ιδιαίτερο burger με κιμά κροκοδείλου, μαύρο ψωμάκι απο μελάνι σουπιάς, μαγιονέζα πράσινης μουστάρδας και πατάτες country
διαβαστε τη συνταγη