Οκτώβριος 2021
Gravlax emotions
Gravlax σολομός με πούδρα παντζαριού, αλμυρό παγωτό πράσινο μήλο, χαβιάρι απο lime και σάλτσα πράσινης μουστάρδας
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Χρήστος Δάσκαλος για την συνταγή και το Les Zazous για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Σεπτέμβριος 2021
Άσε…μου ‘ρθε ένα μπουγιουρντί!!
Ενα ιδιαίτερο μπουγιουρντί με αφρό φέτας, κρέμα panca-tandoori, τοματίνια κονφί και τραγανές κροκέτες απο μετσοβόνε
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2021
Mediterranean Graffiti
Carpaccio χταποδιού με βραχάκια απο crumble caesars, μαρμελάδα μούρων και χώμα πράσινης ελιάς
διαβαστε τη συνταγη

Ιούλιος 2021
El paradiso
Ένα cremeux σοκολάτας με μανταρίνι, gel εσπεριδοειδών και δροσερό sorbet απο μάνγκο
διαβαστε τη συνταγη

Ιούνιος 2021
Η αμπελοφιλοσοφία του Kale
Ντολμαδάκια θαλασσινών τυλιγμένα σε φύλλα Kale, κρέμα απο αμπελόφυλλο και αφρός αυγολέμονο
διαβαστε τη συνταγη