Ιανουάριος 2020
Hangover brunch
Φοκάτσια με πανσέτα μπρεζέ, αυγά παναρισμένα με chimichurri, chips γλυκοπατάτας και μεσογειακή πικάντικη κρέμα
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Βασίλης Γεωγλέρης για την συνταγή και το Warehouse Edge για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Δεκέμβριος 2019
Tartare από black angus με colatura di alici
διαβαστε τη συνταγη

Νοέμβριος 2019
Monastero
Ενα ιδιαίτερο ορεκτικό με χταπόδι, καλαμάρι και πατατοσαλάτα με pesto cetarese και colatura di alici
διαβαστε τη συνταγη

Οκτώβριος 2019
Λαβράκι με scallops & τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

Σεπτέμβριος 2019
Ψαρονέφρι με κρέμα κολοκύθας & καπνιστή κρέμα τυριών
διαβαστε τη συνταγη