Δεκέμβριος 2019
Tartare από black angus με colatura di alici
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια40h
εκτελεση40h & 5m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
Για τα cracker χοιρινού
1
Βράζουμε το δέρμα χοιρινού για 3 ώρες.
2
Το στεγνώνουμε καλά και το βάζουμε στον αφρυγαντήρα για 36 ώρες.
3
Έπειτα το τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 30 δεύτερα κι έχουμε έτοιμο το cracker μας.
Για τη spicy Mayo
1
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το spice oil καπνιστή πάπρικα χαλαπένιο.
Για το κρέας
1
Κόβουμε το κρέας tartare.
2
Μαρινάρουμε το κρέας με γάρο αντζούγιας, φυσικό χυμό λεμόνι, σχοινόπρασο, αλάτι καπνιστό Δανίας, fruit pepper φρούτα του δάσους και τα ανακατεύουμε καλά.
Για το στήσιμο
1
Πρώτα το cracker.
2
Πάνω από το cracker το tartare.
3
Βάζουμε τη spicy mayo.
4
Πουδράρουμε με πούδρα nori.
5
Τέλος, στολίζουμε με τις πέρλες.



Ευχαριστούμε,
τον chef Γιάννης Κοσμαδάκης για την συνταγή και το Malconi’s Italian Restaurant για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
ορεκτικό•6h & 5m
Νοέμβριος 2019
Monastero
Ενα ιδιαίτερο ορεκτικό με χταπόδι, καλαμάρι και πατατοσαλάτα με pesto cetarese και colatura di alici
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•20m
Οκτώβριος 2019
Λαβράκι με scallops & τρούφα
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•1h & 7m
Σεπτέμβριος 2019
Ψαρονέφρι με κρέμα κολοκύθας & καπνιστή κρέμα τυριών
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•1h & 15m
Αύγουστος 2019
Foie gras, raspberry crispy rice & caramelized apples
διαβαστε τη συνταγη