https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Δεκέμβριος 2019

Tartare από black angus με colatura di alici

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon40h
εκτελεσηdot icon40h & 5m
μεριδεςdot icon1

υλικα

εκτελεση

Για τα cracker χοιρινού
1
Βράζουμε το δέρμα χοιρινού για 3 ώρες.
2
Το στεγνώνουμε καλά και το βάζουμε στον αφρυγαντήρα για 36 ώρες.
3
Έπειτα το τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 30 δεύτερα κι έχουμε έτοιμο το cracker μας.
Για τη spicy Mayo
1
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το spice oil καπνιστή πάπρικα χαλαπένιο.
Για το κρέας
1
Κόβουμε το κρέας tartare.
2
Μαρινάρουμε το κρέας με γάρο αντζούγιας, φυσικό χυμό λεμόνι, σχοινόπρασο, αλάτι καπνιστό Δανίας, fruit pepper φρούτα του δάσους και τα ανακατεύουμε καλά.
Για το στήσιμο
1
Πρώτα το cracker.
2
Πάνω από το cracker το tartare.
3
Βάζουμε τη spicy mayo.
4
Πουδράρουμε με πούδρα nori.
5
Τέλος, στολίζουμε με τις πέρλες.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Γιάννης Κοσμαδάκης για την συνταγή και το Malconi’s Italian Restaurant για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE