Οκτώβριος 2019
Λαβράκι με scallops & τρούφα
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
1
Καρυκεύουμε το ψάρι με λάδι, fleur de sel και season pepper φύκια λεμόνι.
2
Ψήνουμε το λαβράκι σε τηγάνι αντικολλητικό με μέτρια φωτιά, 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
3
Το τελειώνουμε 4 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
4
Πανάρουμε τα scallops με αφυδατωμένες νιφάδες Wakame.
5
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθούν.
6
Κόβουμε την αγκινάρα alla Romana στα 4, βάζουμε λίγο λάδι και fleur de sel και τα ψήνουμε στην σχάρα.
7
Βράζουμε τα σπαράγγια για 3 λεπτά.
8
Χτυπάμε την κρέμα ταρτουφάτα με κρέμα γάλακτος σε μίξερ.
9
Σερβίρουμε και διακοσμούμε το πιάτο.



Ευχαριστούμε,
τον chef Νίκος Κοντομάρκος για την συνταγή και το Ιστιοπλοϊκός για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•1h & 7m
Σεπτέμβριος 2019
Ψαρονέφρι με κρέμα κολοκύθας & καπνιστή κρέμα τυριών
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•1h & 15m
Αύγουστος 2019
Foie gras, raspberry crispy rice & caramelized apples
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•22m
Ιούλιος 2019
Sea World
Λαβράκι με ταλιατέλα φυκιού, bisque οστρακοειδών, τραγανό κροστίνι και αφρό αυγολέμονου
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•35m
Ιούνιος 2019
Καλαμάρι γεμιστό με φαγόπυρο & πουρέ μαύρης φακής
διαβαστε τη συνταγη