https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Οκτώβριος 2019

Λαβράκι με scallops & τρούφα

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Καρυκεύουμε το ψάρι με λάδι, fleur de sel και season pepper φύκια λεμόνι.
2
Ψήνουμε το λαβράκι σε τηγάνι αντικολλητικό με μέτρια φωτιά, 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
3
Το τελειώνουμε 4 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
4
Πανάρουμε τα scallops με αφυδατωμένες νιφάδες Wakame.
5
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθούν.
6
Κόβουμε την αγκινάρα alla Romana στα 4, βάζουμε λίγο λάδι και fleur de sel και τα ψήνουμε στην σχάρα.
7
Βράζουμε τα σπαράγγια για 3 λεπτά.
8
Χτυπάμε την κρέμα ταρτουφάτα με κρέμα γάλακτος σε μίξερ.
9
Σερβίρουμε και διακοσμούμε το πιάτο.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Νίκος Κοντομάρκος για την συνταγή και το Ιστιοπλοϊκός για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE