https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Οκτώβριος 2019

Λαβράκι με scallops & τρούφα

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon15m
εκτελεσηdot icon20m
μεριδεςdot icon1

υλικα

εκτελεση

1
Καρυκεύουμε το ψάρι με λάδι, fleur de sel και season pepper φύκια λεμόνι.
2
Ψήνουμε το λαβράκι σε τηγάνι αντικολλητικό με μέτρια φωτιά, 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
3
Το τελειώνουμε 4 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
4
Πανάρουμε τα scallops με αφυδατωμένες νιφάδες Wakame.
5
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθούν.
6
Κόβουμε την αγκινάρα alla Romana στα 4, βάζουμε λίγο λάδι και fleur de sel και τα ψήνουμε στην σχάρα.
7
Βράζουμε τα σπαράγγια για 3 λεπτά.
8
Χτυπάμε την κρέμα ταρτουφάτα με κρέμα γάλακτος σε μίξερ.
9
Σερβίρουμε και διακοσμούμε το πιάτο.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Νίκος Κοντομάρκος για την συνταγή και το Ιστιοπλοϊκός για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE