https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Σεπτέμβριος 2019

Ψαρονέφρι με κρέμα κολοκύθας & καπνιστή κρέμα τυριών

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon55m
εκτελεσηdot icon1h & 7m
μεριδεςdot icon2

υλικα

εκτελεση

Για το ψαρονέφρι
1
Μαγειρεύουμε το ψαρονέφρι sous vide στους 54 βαθμούς για 45 λεπτά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
2
Κρυώνουμε και κόβουμε σε μενταγιόν των 40 γραμμαρίων.
3
Πανάρουμε με αλεύρι, αυγό, πάνκο και εστραγκόν 2 φορές.
4
Σ’ ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μενταγιόν με λίγο ελαιόλαδο.
Για τις baby πατάτες
1
Βράζουμε για 10 λεπτά τις baby πατάτες σε νερό με αλάτι.
2
Τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο spice oil με βότανα και σκόρδο για 30 λεπτά.
Για την κρέμα γλυκοκολοκύθας
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας το ras el hanout και περνάμε από θερμομίξ με 2 γραμμάρια ξανθάνα για καλύτερη υφή.
Για την κρέμα 5 τυριών
1
Σε μια μπασίνα καπνίζουμε την κρέμα 5 τυριών με καπνιστήρι και κλείνουμε με μεμβράνη σφικτά.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Kώστας Γιαννόπουλος για την συνταγή και το Gust για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE