Σεπτέμβριος 2019
Ψαρονέφρι με κρέμα κολοκύθας & καπνιστή κρέμα τυριών
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια55m
εκτελεση1h & 7m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
Για το ψαρονέφρι
1
Μαγειρεύουμε το ψαρονέφρι sous vide στους 54 βαθμούς για 45 λεπτά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
2
Κρυώνουμε και κόβουμε σε μενταγιόν των 40 γραμμαρίων.
3
Πανάρουμε με αλεύρι, αυγό, πάνκο και εστραγκόν 2 φορές.
4
Σ’ ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μενταγιόν με λίγο ελαιόλαδο.
Για τις baby πατάτες
1
Βράζουμε για 10 λεπτά τις baby πατάτες σε νερό με αλάτι.
2
Τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο spice oil με βότανα και σκόρδο για 30 λεπτά.
Για την κρέμα γλυκοκολοκύθας
1
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος προσθέτοντας το ras el hanout και περνάμε από θερμομίξ με 2 γραμμάρια ξανθάνα για καλύτερη υφή.
Για την κρέμα 5 τυριών
1
Σε μια μπασίνα καπνίζουμε την κρέμα 5 τυριών με καπνιστήρι και κλείνουμε με μεμβράνη σφικτά.



Ευχαριστούμε,
τον chef Kώστας Γιαννόπουλος για την συνταγή και το Gust για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
κυρίως•1h & 15m
Αύγουστος 2019
Foie gras, raspberry crispy rice & caramelized apples
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•22m
Ιούλιος 2019
Sea World
Λαβράκι με ταλιατέλα φυκιού, bisque οστρακοειδών, τραγανό κροστίνι και αφρό αυγολέμονου
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•35m
Ιούνιος 2019
Καλαμάρι γεμιστό με φαγόπυρο & πουρέ μαύρης φακής
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
κυρίως•30m
Μάιος 2019
Αρνάκι γλασέ με Piri Piri & ψητή κολοκύθα
διαβαστε τη συνταγη