Δεκέμβριος 2022
Η γοητεία του ωμού
Ταρτάρ προβατίνας με καβουρδισμένο κουκουνάρι, cracker γιαουρτιού με za’atar και πούδρα από λίπος πρόβατου
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Γιάννης Τσικουδάκης για την συνταγή και το Oinocent για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Νοέμβριος 2022
Glam duck
Φιλέτο πάπιας με πουρέ γλυκοκολοκύθας, πέρλες μάνγκο και σάλτσα gravy
διαβαστε τη συνταγη

Οκτώβριος 2022
The “R” rule
Φρέσκα στρείδια στον πάγο σε διάφορες γευστικές παραλλαγές
διαβαστε τη συνταγη

Σεπτέμβριος 2022
Pork job
Iberico secreto μαριναρισμένο σε σάλτσα σόγιας - μαύρου πιπεριού, πουρέ γλυκοπατάτας και pergamena di pane
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2022
Barcaiolo
Μια διαφορετική πρόταση για πίτσα με θαλασσινά, crumble μαύρου σκόρδου, wedges λεμονιού και μουστάρδα λεμόνι σε κύβους
διαβαστε τη συνταγη