https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Μάρτιος 2021

Καβουρδιστό

Σοταρισμένες πατάτες με καβουρμά και μανιτάρια, κρέμα τρούφας, τραγανά φύλλα ζύμης με δενδρολίβανο και πέρλες balsamico

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια20m
εκτελεση25m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις βράζουμε για 15 λεπτά. Έπειτα, τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
2
Σε μια μπασίνα βάζουμε τη κρέμα ταρτουφάτα λευκή, τη κρέμα γάλακτος, τη κρέμα τυριού και χτυπάμε με το φουέ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ύστερα, το αποθηκεύουμε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
3
Σοτάρουμε τις πατάτες, τον καβουρμά και τα μανιτάρια σε κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου. Καρυκεύουμε με αλάτι, season pepper άγρια μανιτάρια, νιφάδες μαύρου σκόρδου και τέλος σβήνουμε με Aceto balsamico με γεύση δενδρολίβανο.
4
Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε τα υλικά που σοτάραμε και με το κορνέ βάζουμε από πάνω την κρέμα τρούφας σε τούφες.
5
Γαρνίρουμε με τα τραγανά φύλλα ζύμης με δενδρολίβανο.
6
Καρυκεύουμε με νιφάδες μαύρου σκόρδου και season pepper άγρια μανιτάρια.
7
Διακοσμούμε με φύτρες, σχοινόπρασο και πέρλες από aceto balsamico di modena.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Γιώργος Γκορίδης για την συνταγή και το Εστιατόριο στη πλατεία Σκρα για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE