https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Νοέμβριος 2020

WAFUsion

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon10m
εκτελεσηdot icon13m
μεριδεςdot icon1

υλικα

εκτελεση

1
Καρυκεύουμε το USDA black angus flank φιλέτο μας με πιπέρι μαύρο “Lampong” και Fleur de sel. Ύστερα το βάζουμε μέσα στο Josper φούρνο.
2
Tο βγάζουμε μετά από 6 λεπτά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
3
Mαρινάρουμε το φιλέτο μας με Wafu sauce.
4
Για τον αφρό φρούτων, μπιμάρουμε τα Mix φρούτα του δάσους με την ζάχαρη και έπειτα τα βάζουμε σε ένα σιφόν.
5
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας το κρέας στο κέντρο. Δεξιά και αριστερά του τοποθετούμε τη μουστάρδα φραμπουάζ και στα πλάγια κρέμα βαλσάμικο με σμέουρο. Τέλος τοποθετούμε τον αφρό και από πάνω πέρλες ponzu και cacao pepper μπαχάρι-βατόμουρο. Στο τέλος διακοσμούμε το πιάτο με φρέσκα βρώσιμα λουλούδια και ρίζες.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Στέφανος Πρίσκας για την συνταγή και το The Gardenista για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE