https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Σεπτέμβριος 2023

Mists and Mellow

Croquette απο μοσχάρι ραγού με πανάρισμα chimichurri, λαχανικά, σάλτσα τομάτας και κρέμα πεκορίνο

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια3h
εκτελεση3h & 7m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Σε ένα τηγάνι θωρακίζουμε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές, το αφαιρούμε και βάζουμε τα λαχανικά, σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και επαναφέρουμε το κρέας.
2
Καρυκεύουμε με το SpiceMix del mondo Massala και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε τη gravy sauce και νερό και μαγειρεύουμε για 2.30 ώρες.
3
Αφού μαγειρευτεί το διαλύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
4
Προσθέτουμε λίγο κρέμα πεκορίνο και το πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε, έπειτα σε αλεύρι, αυγό και πανάρισμα chimichuri.
5
Κόβουμε brunoise το καρότο τη πιπεριά και το κολοκύθι και μαρινάρουμε με πάστα τσίλι rocoto.
6
Τηγανίζουμε το παναρισμένο ραγού στους 170 βαθμούς για 6 με 7 λεπτά.
7
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα πεκορίνο με την κρέμα γάλακτος και ομογενοποιούμε.
8
Επίσης, ζεσταίνουμε την τομάτα San Marzano με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
9
Σοτάρουμε τα λαχανικά με την πάστα τσίλι για 3 λεπτά και είμαστε έτοιμοι να στήσουμε πιάτο.
10
Στο κέντρο τοποθετούμε τα λαχανικά και από πάνω την κροκέτα ραγού. Βάζουμε τη σάλτσα τομάτας και την κρέμα πεκορίνο. Τέλος, γαρνίρουμε με λάδι μαϊντανού και φύτρες.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Sami Xhecuka για την συνταγή και το Menu Με…Nou για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE