https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούλιος 2023

Το στέμμα του Ποσειδώνα

Tagliolini με σάλτσα nantua, αφρό απο λεμόνι, crumble τομάτας και verbena berry

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια10m
εκτελεση23m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τις γαρίδες και σε χαμηλή φωτιά τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 1 λεπτό.
2
Ρίχνουμε τη Bisque και τα Tagliolini με λεμόνι και αφού βράσουν για 6 με 7 λεπτά ρίχνουμε την Nantua sauce και την Κρέμα Γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρει η σάλτσα μας.
3
Για τον αφρό σε ένα πλατύ σκεύος ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και τα χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί ο αφρός μας.
4
Σε ένα πιάτο βάζουμε τα Tagliolini με σάλτσα σε σχήμα στεφανιού, τοποθετούμε περιμετρικά τις γαρίδες και γαρνίρουμε με Crumble τομάτας και Verbena berry.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Πασχάλης Κάπελας για την συνταγή και το Blue carpet suites για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE