https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Μάρτιος 2019

Paccheri γεμιστό με κουνέλι στιφάδο και κρέμα παρμεζάνας

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια2h
εκτελεση2h & 20m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Σοτάρουμε το κουνέλι μέχρι να ροδίσει.
2
Αφαιρούμε το κουνέλι από την κατσαρόλα.
3
Βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
4
Προσθέτουμε το κουνέλι στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το ξύδι pedro ximenez και το κρασί.
5
Ρίχνουμε τη σάλτσα pomodorella, το ζωμό, το θυμάρι, το καρύκευμα la spezia, το αλάτι και το πιπέρι.
6
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 ώρες περίπου.
7
Ξεψαχνίζουμε το κουνέλι και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας.
8
Τη σάλτσα pomodorella, τη χτυπάμε και την περνάμε από σίτα.
9
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας και πιπέρι.
10
Βράζουμε τα paccheri και τα γεμίζουμε με κουνέλι.
11
Στη βάση του πιάτου βάζουμε τη σάλτσα pomodorella και τοποθετούμε τα paccheri.
12
Τέλος, περιχύνουμε την κρέμα παρμεζάνας από πάνω.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Εύα Καπετανίδου για την συνταγή και το Οδός Δελφών για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE