Μάρτιος 2019
Paccheri γεμιστό με κουνέλι στιφάδο και κρέμα παρμεζάνας
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια2h
εκτελεση2h & 20m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σοτάρουμε το κουνέλι μέχρι να ροδίσει.
2
Αφαιρούμε το κουνέλι από την κατσαρόλα.
3
Βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
4
Προσθέτουμε το κουνέλι στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το ξύδι pedro ximenez και το κρασί.
5
Ρίχνουμε τη σάλτσα pomodorella, το ζωμό, το θυμάρι, το καρύκευμα la spezia, το αλάτι και το πιπέρι.
6
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 ώρες περίπου.
7
Ξεψαχνίζουμε το κουνέλι και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας.
8
Τη σάλτσα pomodorella, τη χτυπάμε και την περνάμε από σίτα.
9
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας και πιπέρι.
10
Βράζουμε τα paccheri και τα γεμίζουμε με κουνέλι.
11
Στη βάση του πιάτου βάζουμε τη σάλτσα pomodorella και τοποθετούμε τα paccheri.
12
Τέλος, περιχύνουμε την κρέμα παρμεζάνας από πάνω.



Ευχαριστούμε,
τον chef Εύα Καπετανίδου για την συνταγή και το Οδός Δελφών για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
ορεκτικό•2h & 20m
Φεβρουάριος 2019
Φασόλια Αζτέκων με κοτόπουλο & χούμους παντζαριού
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•40m
Ιανουάριος 2019
Χταπόδι με νιόκι Φάβας
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•12h & 20m
Δεκέμβριος 2018
Carpaccio πάπιας, αγκινάρες σε υφές και “πέτρες” πορτσίνι
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•3h & 15m
Νοέμβριος 2018
Pizza Mexicana Puebla
Μια spicy πίτσα με mole puebla, κοτόπουλο, τυρί κρέμα και spice oil καπνιστή πάπρικα - jalapeno
διαβαστε τη συνταγη