Μάρτιος 2019

Paccheri γεμιστό με κουνέλι στιφάδο και κρέμα παρμεζάνας

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon2h
εκτελεσηdot icon2h & 20m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σοτάρουμε το κουνέλι μέχρι να ροδίσει.
2
Αφαιρούμε το κουνέλι από την κατσαρόλα.
3
Βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
4
Προσθέτουμε το κουνέλι στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το ξύδι pedro ximenez και το κρασί.
5
Ρίχνουμε τη σάλτσα pomodorella, το ζωμό, το θυμάρι, το καρύκευμα la spezia, το αλάτι και το πιπέρι.
6
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 ώρες περίπου.
7
Ξεψαχνίζουμε το κουνέλι και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας.
8
Τη σάλτσα pomodorella, τη χτυπάμε και την περνάμε από σίτα.
9
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κρέμα παρμεζάνας και πιπέρι.
10
Βράζουμε τα paccheri και τα γεμίζουμε με κουνέλι.
11
Στη βάση του πιάτου βάζουμε τη σάλτσα pomodorella και τοποθετούμε τα paccheri.
12
Τέλος, περιχύνουμε την κρέμα παρμεζάνας από πάνω.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Εύα Καπετανίδου για την συνταγή και το Οδός Δελφών για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE