Μάρτιος 2022
Popeye’s Brunch
κατηγοριαbrunch
προετοιμασια18m
εκτελεση21m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
1
Για το pancake φτιάχνουμε το μείγμα με το αυγό, το γάλα, το αλεύρι και το baking powder, ψήνουμε τρεις στρώσεις τη μία πάνω στην άλλη και κόβουμε με ορθογώνιο τσέρκι. Περνάμε από corn flour, αυγό, πάνκο και αποθηκεύουμε.
2
Για την hollandaise, σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας nduja, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα σε σκόνη και το spice oil καπνιστή πάπρικα χαλαπένιος και ομογενοποιούμε μαζί με την hollandaise.
3
Τηγανίζουμε το pancake σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
4
Φτιάχνουμε 3 αυγά ποσέ.
5
Σοτάρουμε το σπανάκι με nduja για χρώμα και γεύση.
6
Απλώνουμε την πούδρα σπανάκι.
7
Τοποθετούμε το τηγανητό pancake.
8
Προσθέτουμε το σπανάκι με την nduja και από πάνω τα 3 αυγά ποσέ.
9
Περιχύνουμε την κόκκινη hollandaise.
10
Γαρνίρουμε με πούδρα σπανάκι, λιαστά τραγανά πεπερόνι και φύτρες από μουστάρδα.



Ευχαριστούμε,
τον chef Αλέξης Σιδηρόπουλος για την συνταγή και το Twenty one bistro bar για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
brunch•15m
Φεβρουάριος 2022
What The Hell(ι)
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•5h & 40m
Ιανουάριος 2022
Recado Negro
undefined
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•1h & 33m
Δεκέμβριος 2021
The Duke of Wellington
Φιλέτο Wellington σε ντιξέλ μανιταριών με τρούφα και κάστανα, πουρέ απο σπαράγγια και σάλτσα Gravy
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•32m
Νοέμβριος 2021
I sea beef
Ενα surf 'n'turf πιάτο με μοσχαρίσιο φιλέτο, γαρίδες, dots απο κρέμα σπαραγγιού και μια ιδιαίτερη σάλτσα BBQ
διαβαστε τη συνταγη