https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Μάρτιος 2022

Popeye’s Brunch

κατηγοριαdot iconbrunch
προετοιμασιαdot icon18m
εκτελεσηdot icon21m
μεριδεςdot icon1

υλικα

εκτελεση

1
Για το pancake φτιάχνουμε το μείγμα με το αυγό, το γάλα, το αλεύρι και το baking powder, ψήνουμε τρεις στρώσεις τη μία πάνω στην άλλη και κόβουμε με ορθογώνιο τσέρκι. Περνάμε από corn flour, αυγό, πάνκο και αποθηκεύουμε.
2
Για την hollandaise, σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας nduja, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα σε σκόνη και το spice oil καπνιστή πάπρικα χαλαπένιος και ομογενοποιούμε μαζί με την hollandaise.
3
Τηγανίζουμε το pancake σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
4
Φτιάχνουμε 3 αυγά ποσέ.
5
Σοτάρουμε το σπανάκι με nduja για χρώμα και γεύση.
6
Απλώνουμε την πούδρα σπανάκι.
7
Τοποθετούμε το τηγανητό pancake.
8
Προσθέτουμε το σπανάκι με την nduja και από πάνω τα 3 αυγά ποσέ.
9
Περιχύνουμε την κόκκινη hollandaise.
10
Γαρνίρουμε με πούδρα σπανάκι, λιαστά τραγανά πεπερόνι και φύτρες από μουστάρδα.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Αλέξης Σιδηρόπουλος για την συνταγή και το Twenty one bistro bar για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE