Δεκέμβριος 2021
The Duke of Wellington
Φιλέτο Wellington σε ντιξέλ μανιταριών με τρούφα και κάστανα, πουρέ απο σπαράγγια και σάλτσα Gravy
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Δημήτρης Καραγκούνης για την συνταγή και το Chez Michel για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Νοέμβριος 2021
I sea beef
Ενα surf 'n'turf πιάτο με μοσχαρίσιο φιλέτο, γαρίδες, dots απο κρέμα σπαραγγιού και μια ιδιαίτερη σάλτσα BBQ
διαβαστε τη συνταγη

Οκτώβριος 2021
Gravlax emotions
Gravlax σολομός με πούδρα παντζαριού, αλμυρό παγωτό πράσινο μήλο, χαβιάρι απο lime και σάλτσα πράσινης μουστάρδας
διαβαστε τη συνταγη

Σεπτέμβριος 2021
Άσε…μου ‘ρθε ένα μπουγιουρντί!!
Ενα ιδιαίτερο μπουγιουρντί με αφρό φέτας, κρέμα panca-tandoori, τοματίνια κονφί και τραγανές κροκέτες απο μετσοβόνε
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2021
Mediterranean Graffiti
Carpaccio χταποδιού με βραχάκια απο crumble caesars, μαρμελάδα μούρων και χώμα πράσινης ελιάς
διαβαστε τη συνταγη