https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Αύγουστος 2022

Spicy sea tiradito

Καπνιστό ceviche απο Φαγκρί με ξύδι kalamansi, dots από πάστα aji amarillo, πέρλες yuzu και λάδι αστακού

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια10m
εκτελεση15m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

1
Φιλετάρουμε το φαγκρί, το αποστεώνουμε και κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια.
2
Το τοποθετούμε σε σχήμα σφαίρας πάνω σε μεμβράνη και κλείνουμε σε φάκελο.
3
Στη συνέχεια το χτυπάμε μ’ ένα μπάτη μέχρι να ανοίξει σα φύλλο, 3 χιλιοστά.
4
Ανοίγουμε το φάκελο, τον γυρνάμε στο πιάτο και αφαιρούμε τη μεμβράνη.
5
Βάζουμε με πινέλο το ξύδι kalamansi, dots από την πάστα aji amarillo και ραντίζουμε με λάδι αστακού.
6
Προσθέτουμε fleur de sell και voatsiperifery, και στο τέλος στολίζουμε με φύτρες, πέρλες yuzu, ginger chips και ροδοπέταλα.
7
Βάζουμε το ροκανίδι στο καπνιστήρι με το ακροφύσιο στην καμπάνα και ανοίγουμε το μηχανισμό για 5 δευτερόλεπτα.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Βασίλης Παπάγγελος για την συνταγή και το Thea Thalassa για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE