https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούνιος 2022

The floor is lava

Μια brunch επιλογή με αυγό, σάλτσα rosolata με nduja, φέτα και φρέσκο κρεμμυδάκι

κατηγοριαbrunch
προετοιμασια4m
εκτελεση13m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

Προετοιμασία
1
Ετοιμάζουμε τη φέτα σε σχήμα βραχάκι.
2
Κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι.
3
Κόβουμε την πιπεριά julienne.
4
Φτιάχνουμε το λάδι από τη σάλτσα mezzanotte.
Εκτέλεση
1
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε την nduja και σοτάρουμε το σκόρδο.
2
Προσθέτουμε τη σάλτσα rosolata, τον τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης και λίγο νερό, και ομογενοποιούμε.
3
Βάζουμε τη σάλτσα pomodorella, το spicemix del mondo Peru, την perla rossa, την κόκκινη πιπεριά και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 4 λεπτά.
4
Σπάμε ένα αυγό και το προσθέτουμε στη σάλτσα, βάζουμε καπάκι στο σκεύος και μαγειρεύουμε για ακόμα 4 λεπτά ώστε να ψηθεί το αυγό.
5
Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε τη φέτα, τα φύλλα μαϊντανού και το κρεμμυδάκι.
6
Ραντίζουμε με το λάδι από σάλτσα mezzanotte.
7
Καρυκεύουμε με το spicemix del mondo chimichuri και το crumble ceasars.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Γιάννης Λάζρι για την συνταγή και το ANCHOR για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE