Ιούνιος 2022
The floor is lava
Μια brunch επιλογή με αυγό, σάλτσα rosolata με nduja, φέτα και φρέσκο κρεμμυδάκι
κατηγοριαbrunch
προετοιμασια4m
εκτελεση13m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
Προετοιμασία
1
Ετοιμάζουμε τη φέτα σε σχήμα βραχάκι.
2
Κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι.
3
Κόβουμε την πιπεριά julienne.
4
Φτιάχνουμε το λάδι από τη σάλτσα mezzanotte.
Εκτέλεση
1
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε την nduja και σοτάρουμε το σκόρδο.
2
Προσθέτουμε τη σάλτσα rosolata, τον τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης και λίγο νερό, και ομογενοποιούμε.
3
Βάζουμε τη σάλτσα pomodorella, το spicemix del mondo Peru, την perla rossa, την κόκκινη πιπεριά και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 4 λεπτά.
4
Σπάμε ένα αυγό και το προσθέτουμε στη σάλτσα, βάζουμε καπάκι στο σκεύος και μαγειρεύουμε για ακόμα 4 λεπτά ώστε να ψηθεί το αυγό.
5
Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε τη φέτα, τα φύλλα μαϊντανού και το κρεμμυδάκι.
6
Ραντίζουμε με το λάδι από σάλτσα mezzanotte.
7
Καρυκεύουμε με το spicemix del mondo chimichuri και το crumble ceasars.



Ευχαριστούμε,
τον chef Γιάννης Λάζρι για την συνταγή και το ANCHOR για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
brunch•36m
Μάιος 2022
Reef n Beef
Ενα surf 'n'turf πιάτο που συνδυάζει την αστακοουρά με το rib eye, πολέντα με κρέμα πρασινου σπαραγιού και τραγανό αρακά
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•10h & 8m
Απρίλιος 2022
Το Έθιμο
Αρνίσιο μπούτι στον ξυλόφουρνο μαριναρισμένο με mint & rosemary και gravy σως, πατάτες husselback και ψητές αγκινάρες
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•21m
Μάρτιος 2022
Popeye’s Brunch
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
brunch•15m
Φεβρουάριος 2022
What The Hell(ι)
διαβαστε τη συνταγη