Οκτώβριος 2025
Θάλασσα & Στάχυ
Καλαμάρι με αρωματική σάλτσα τομάτας, σιτάρι freekeh, τοματίνια κονφί και topping με wasabi – σόγια crumble.
υλικα
εκτελεση




Ευχαριστούμε,
τον chef Κωνσταντίνο Γιαννακό για την συνταγή και το A for Athens για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Σεπτέμβριος 2025
Το Άγγιγμα του Βυθού
Καρπάτσιο γαρίδας με πέπλο αστακού και αρωματικές λεπτομέρειες, σε μια ποιητική βουτιά στον γαστρονομικό βυθό.
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2025
Ephēmeron
Τραγανή πεσκανδρίτσα saltimbocca με αφρό φασκόμηλου και ραγού πατάτας–λιαστής ντομάτας σε μια σύνθεση ρευστής κομψότητας.
διαβαστε τη συνταγη

Ιούλιος 2025
Omakase Dreams
Sushi rolls και μία δροσερή σαλάτα απο wakame σε μια έκρηξη ιαπωνικών υφών και γεύσεων.
διαβαστε τη συνταγη

Ιούνιος 2025
Wagyu no Kodō
Wagyu tartare με umami νότες σόγιας - wasabi, σπόρους μουστάρδας και crumble σόγιας, συνοδεία αρωματικών chips τρούφας.
διαβαστε τη συνταγη