Δεκέμβριος 2025
The Dark Orchard
Ένα βαθύ, ατμοσφαιρικό πιάτο πάπιας sous vide με σάλτσα hoisin–ροδιού και πουρέ κάστανου–κυδωνιού.
υλικα
εκτελεση




Ευχαριστούμε,
τον chef Πρόδρομο Κωσταρά για την συνταγή και το BurntBone για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Νοέμβριος 2025
The Quiet Burn
Iberico με satay, αγκινάρα και κόκκινα φρούτα σε ένα fine dining πιάτο όπου η ένταση σιγοκαίει σε κάθε μπουκιά.
διαβαστε τη συνταγη

Οκτώβριος 2025
Θάλασσα & Στάχυ
Καλαμάρι με αρωματική σάλτσα τομάτας, σιτάρι freekeh, τοματίνια κονφί και topping με wasabi – σόγια crumble.
διαβαστε τη συνταγη

Σεπτέμβριος 2025
Το Άγγιγμα του Βυθού
Καρπάτσιο γαρίδας με πέπλο αστακού και αρωματικές λεπτομέρειες, σε μια ποιητική βουτιά στον γαστρονομικό βυθό.
διαβαστε τη συνταγη

Αύγουστος 2025
Ephēmeron
Τραγανή πεσκανδρίτσα saltimbocca με αφρό φασκόμηλου και ραγού πατάτας–λιαστής ντομάτας σε μια σύνθεση ρευστής κομψότητας.
διαβαστε τη συνταγη







