https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιανουάριος 2023

Το “Σεφ”τάλι σου

Αρνίσια σεφταλιά με ρεβύθια, σάλτσα rosolata και dots απο πάστα μαύρου σκόρδου

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 20m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

Για τη σεφτελία
1
Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά.
2
Τυλίγουμε σε μπόλια, σε 2 ίσα μέρη.
Για τα ρεβύθια
1
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μια κουταλιά ελαιόλαδο
2
Προσθέτουμε τη ποικιλία 8 είδη μανιταριών.
3
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λευκό κρασί.
4
Προσθέτουμε τα ρεβύθια και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
Για τις σάλτσες
1
Σε ένα mixer χειρός βάζουμε ένα κρόκο αβγού, μια κουταλιά φυσικό χυμό λεμόνι, τη rosolata και μπλεντάρουμε. Μετά προσθέτουμε ηλιέλαιο.
2
Σε ένα mixer χειρός βάζουμε ένα κρόκο αβγού, μια κουταλιά φυσικό χυμό λεμόνι, τη πάστα μαύρου σκόρδου, 50ml ηλιέλαιο και ανεβάζουμε μαγιονέζα.
Για το τουίλ
1
Μπλεντάρουμε όλα τα υλικά μαζί.
Για το σερβίρισμα
1
Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Δημήτρης Βλάχος για την συνταγή και το Musique Cafe and more για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE