Κατηγορία: Brunch
Χρόνος προετοιμασίας: 4 λεπτά & Χρόνος εκτέλεσης: 9 λεπτά
Υλικά για 1 μερίδα:
- 1 Aυγό
- 25 γρ. Nduja
- 150 γρ. Σάλτσα pomodorella
- 25 γρ. Σάλτσα rosolata
- 10 γρ. Σάλτσα mezzanotte
- 4 γρ. Spicemix del mondo Chimichurri (Latin America, Argentina)
- 4 γρ. Spicemix del mondo Peru (Latin America, Peru)
- 4 τμχ Perla rossa
- 10 γρ. Crumble Caesar
- 25 γρ. Τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης
- 1 σκ. Σκόρδο
- 1 Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Φέτα
- Μαϊντανό
- 1 κόκκινη πιπεριά
Προετοιμασία:
- Ετοιμάζουμε τη φέτα σε σχήμα βραχάκι.
- Κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι.
- Κόβουμε την πιπεριά julienne.
- Φτιάχνουμε το λάδι από τη σάλτσα mezzanotte.
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε την nduja και σωτάρουμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα rosolata, τον τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης και λίγο νερό, και ομογενοποιούμε.
- Βάζουμε τη σάλτσα pomodorella, το spicemix del mondo Peru, την perla rossa, την κόκκινη πιπεριά και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 4 λεπτά.
- Σπάμε ένα αυγό και το προσθέτουμε στη σάλτσα, βάζουμε καπάκι στο σκεύος και μαγειρεύουμε για ακόμα 4 λεπτά ώστε να ψηθεί το αυγό.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά, βάζουμε τη φέτα, τα φύλλα μαϊντανού και το κρεμμυδάκι.
- Ραντίζουμε με το λάδι από σάλτσα mezzanotte.
- Καρυκεύουμε με το spicemix del mondo chimichuri και το crumble ceasars.
Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το Bistrot ANCHOR για τη φιλοξενία.
Chef: Γιάννης Λάζρι