Γάρος (καρύκευμα) Ο γάρος (στα λατινικά garus) ήταν καρύκευμα που χρησιμοποιόταν στις κουζίνες της αρχαίας Ελλάδας, της Ρώμης και του Βυζαντίου και παρασκευαζόταν από ψάρι. Γάρο…
Κατηγορία: Κυρίως Υλικά για 2 μερίδες: 500 γρ. Tri-tip200 γρ. Φουαγκρά1 τμχ Γαρίδα2 τμχ Αγκινάρες “alla romana” με το βλαστό50 γρ. Μείγμα 4 είδη μανιταριών…
Η Magna Carta υποδεχόμενη την καλοκαιρινή σεζόν φέρνει τα προϊόντα της στις κουζίνες της Χαλκιδικής και προσκαλεί τους chef σε νέες γευστικές ανακαλύψεις.